Thursday, 28 August 2014

boligindretning

boligindretning

Udarbejdelsen og AutoCAD-klasser er meget vigtig og vil være påkrævet i college program; de tilbydes på mange skoler. Kunst og tegne eller tegning klasser vil bidrage til at udvikle de kunstneriske og kreative side en fremtidige faglige behov. En art klasse som skulptur eller keramik kan hjælpe med at udvikle en tredimensionel sans for design. Du kan selv prøve at presse i en generel business class, som business emner vil være påkrævet i college. På matematik og videnskab i college vil variere afhængigt af om college program tilbyder bachelor of arts eller en bachelor of science. Skoler, der har en bachelor of science i indretning kræver ofte mere matematik og videnskab end dem, der har en bachelor of Arts i så fald mere sprogundervisning er fælles.

boligindretning

Bliv en bedre observatør af det indvendige miljø og de objekter, som er placeret i interiør. Når du besøger en ny restaurant eller hotel med dine forældre, hvordan de indre blev designet, den måde rummet bruges, boligindretning, hvordan traffic flows, og de farver, der er anvendt. Sørg for at besøge museer og historiske steder for at få mere at vide om de fine og dekorativ kunst og, boligindretning, naturligvis, at interview indretningsarkitekter, arkitekter eller andre i branchen. Kontorer og lejeren forbedring Susan HIGBEE DIREKTE ELLER AF INDVENDIGE de tegn, gruppe M en CKENZIE PORTL og malm og gon Hvad har været din største udfordring som indretningsarkitekt?

boligindretning

"Jeg tror først, det var en rolle, som blev anerkendt i branchen Som afgørende for arkitektonisk design proces. Vores kultur er, at arkitektur og indretning er en integreret proces. Vores bedste resultater er fremkommer, når vi har et fælles team, boligindretning, som arbejder på et projekt. Hvad fik dig til at indtaste dit design specialitet? "Jeg har arbejdet med alle aspekter af indretning, men jeg har set de største udfordringer og belønner i kommercielle interiør. Det er en meget tempofyldt industri med mange forskellige projekttyper. Klienter Ikke så meget på det personlige plan og leje dem for deres ekspertise og retning for at føre dem gennem processen. Det er spændende hver eneste dag.

boligindretning

boligindretning
boligindretning
Hvad er dine primære ansvarsområder og opgaver i din position? " Jeg er i øjeblikket lederen af interiøret på gruppe Mackenzie. Jeg direkte et personale af syv indvendigt Designere. Jeg kan også håndtere større teams, der består af en multidisciplined gruppe af arkitekter og ingeniører, afhængigt af projektets karakter. Min primære tjenestegrenenes ansvar omfatter administration af arbejdsbyrde distribution, teamsamarbejde, team performance og eiciency, kvalitetskontrol af arbejdsindsats, kvaliteten af design, boligindretning, iscal ydeevne og nem til udvikling.
boligindretning
Som en højtstående leder i irm, jeg er også ansvarlig for business development til indretning og plads planlægning/forpagter forbedring projekter. Corporate: medarbejder café, Regency Blue Cross Blue Shield i Oregon. Susan Higbee, boligindretning, Gruppe Mackenzie, Portland, Oregon. Foto: SERGIO ORTIZ Hvad er den mest tilfredsstillende del af dit job? " Opfylder klient er den mest givende del af mit job. Det bringer God fornøjelse at få conidence af en klient, og for at opfylde deres behov uanset hvilken udfordring bringer. Hvad er de mindst opfylder en del af dit job? "Jeg kan ikke nyde noget, der forringer muligheden for at levere denne Service.
boligindretning
Hvad er den vigtigste kvalitet eller færdigheder på en designer i dit speciale? "Jeg synes, at det er mest kritisk for at være dygtige til at lytte og forstå Funktionskrav til et projekt. Et kommercielt projekt har mange funktionelle krav, som skal opfyldes for at blive vellykket operativt. Det er vores job at levere innovative, æstetiske omgivelser og samtidig opfylde de funktionelle krav. Hvis dette gøres dårligt, virksomheder løse eiciencies. Hvis det gøres, boligindretning, kan virksomheder se øget eiciencies samt forbedring af moralen, produktivitet, og så videre. Hvem eller hvad har stor indflydelse på din karriere?

No comments:

Post a Comment