Wednesday, 27 August 2014

Arkitekter københavn

Arkitekter københavn

Arkitekter københavn

Da erhvervet fortsatte med at vokse i de større byer, "dekoratører klubber" blev dannet, for at dekoratører til at mødes, udveksle ideer og lære mere om deres erhverv. Den første nationale dekoratører forening blev dannet i 1931 og blev kaldt American Institute of indretningsarkitekter (AIID) -later at blive kaldt American Institute of Interior Designers (AID). I 1975, de to største grupper af fagfolk på det tidspunkt, og den nationale Society of Interior Designers (MIS) -merged at danne American Society of Interior Designers (ASID).

Arkitekter

Af 1940'erne, som følge af ændringer i professionen og det byggede miljø industrien i almindelighed, mange enkeltpersoner, der arbejder i det område begyndte at kalde sig indretningsarkitekter stedet for indretningsarkitekter og at henvise til deres erhverv som interiør design snarere end udsmykning. den

Arkitekter

Arkitekter københavn
Arkitekter københavn
skelnen afspejles i disse nye vilkår var første anvendt på de få indretningsarkitekter arbejder med erhvervskunder. Hertil kommer, at mange former for nye erhvervskunder dukkede op, langsomt at give andre muligheder for en gradvis vækst i den kommercielle interiør design erhverv. Dorothy Draper (1889-1969) er kendt for sit design af kommercielle interiør såsom hotel lobbyer, klubber og butikker. Hendes indflydelse voksede i 1940'erne, Arkitekter , og hun er ofte identificeret ed af historikere som et af de første indretningsarkitekter til at specialisere sig i kommercielle interiør snarere end boliger. Selvfølgelig, talrige i indflydelsesrige indretningsarkitekter og designere bidraget til udviklingen af erhvervet, som vi kender det i dag. Navnene Eleanor McMillen, Ruby Ross Wood, fru Henry Parish II, Billy Baldwin, Firenze Schust Knoll, og TH Robsjohn-Gibbings er velkendt for mange praktiserende læger i det område. Arkitekter Frank Lloyd Wright, Mies van der Rohe, og Richard Meier, sammen med designerne David Hicks, Mark Hampton, Arkitekter københavn, Michael Graves, og Warren Platner, er blot et par af de fi ne fagfolk, hvis talent umådeligt bidraget til væksten i det indvendige design erhverv i det 20. århundrede. Hvis du gerne vil lære om historien af erhvervet i en mere detaljeret, kan du ønsker at læse en af de bøger, der er anført i referencerne. Kommerciel: Sundhedspleje
Arkitekter
LIND A Isley, IID A, CID DE TILMELD DIREKTE ELLER, UNGE + C O., INC. SAN DIE GO, C ALIFORNIA Hvad førte dig til at indtaste dit design speciale? > På det tidspunkt var banksektoren lukker ned, og jeg blev ansat i et IRM der har specialiseret sig i sundhedsvæsenet. Mine analytiske tendenser fungerer godt i denne ield. Arkitekter , Mine styrker er i de tekniske aspekter af design og konstruktion. I sundhedssektoren mine styrker er udnyttet.
Arkitekter
Hvad er den vigtigste kvalitet eller færdighed af en designer i dit speciale? > At være i stand til at lytte til de behov, som alle "slutbrugere" (staf, ejere, og patienter), og være i stand at vende disse ønsker ind i et miljø, Arkitekter , der fremmer sundhed og helbredelse. Hvordan er dit speciale forskellig fra andre specialer? > Her er mange ting om patienterne, du tjener, som ikke er dokumenteret i design håndbøger. Du skal være i stand til at fortolke de følsomme begrænsninger skrøbelige helbred i en løsning, der er både sikker og komfortabel.

No comments:

Post a comment